Afgelopen donderdag is er tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering een aanpassing geweest binnen het bestuur van de Industriële Contact Club Staphorst. Voorzitter Klaas Klein was aftredend en niet herkiesbaar evenals secretaris/penningmeester Hilly Redder. Bestuurslid Hendrik Bloemert neemt de taken over van Klaas Klein als voorzitter, Klaas Hokse is penningmeester geworden en Nico Bouwman is per heden de nieuwe secretaris. Verder is Klariska Kuiers toegetreden als algemeen bestuurslid.

Klaas Klein was de afgelopen drie jaar voorzitter van de ICC waar hij al sinds 2010 in het bestuur zit. Klaas was onder andere grondlegger van A28 Staphorst Media die de schermen aan de snelweg exploiteert. De nieuwe voorzitter Hendrik Bloemert wil graag de door Klaas Klein gehanteerde term ‘BV Staphorst’ voortzetten. Hendrik: “Staphorst is goed voor veel werkgelegenheid en dat willen we graag zo houden en zelfs uitbreiden. Daarom moeten we als ondernemers zoveel mogelijk gezamenlijk optrekken!”

Ook nam een ander vertrouwd gezicht afscheid, namelijk Hilly Redder. Hilly is bijna 39 jaar onderdeel geweest van het bestuur in de rol van secretaris en daarnaast ook penningmeester dat ze op haar zorgvuldige manier uitoefende. Hilly heeft veel ontwikkelingen binnen de ICC meegemaakt en was altijd attent als er iets binnen het netwerk te vieren of te rouwen was. Voorzitter Bloemert: “Vanwege haar staat van dienst hebben wij als bestuur gemeend Hilly Redder te benoemen tot erelid van de ICC! Het wordt voor ons nog een zware taak om haar werkzaamheden over te nemen maar in de opvolgers Klaas en Nico hebben we het volste vertrouwen.”

Foto’s: © ICC Staphorst

Vice-voorzitter Kasper Mussche bedankt aftredend voorzitter Klaas Klein.

Vice-voorzitter Kasper Mussche bedankt aftredend voorzitter Klaas Klein.