Hallo lezer,

Waar ben je als organisatie zonder vrijwilligers? Dat is iets om over na te denken vind je ook niet? Wij als Stichting Welzijn Staphorst zijn nergens zonder de inzet van vrijwilligers. Dagelijks zetten mensen zich in voor de inwoners van hun dorp. Geweldig.

Maar hoe behoud je de vrijwilliger en hoe zorg je ervoor dat de bestaande vrijwilligers betrokken blijven bij de organisatie? En als je nieuwe vrijwilligers zoekt, hoe doe je dat? Op welke manier kunnen we jongeren inzetten?

Allemaal vragen die wij onszelf geregeld stellen. Want wij zien dat het werven van nieuwe vrijwilligers steeds een beetje moeilijker wordt. Het lijkt ons een goed moment om ons samen in gesprek te gaan over deze vragen.

We willen jou uitnodigen om op 24 januari 2023 om 19.30 uur aan te sluiten bij een informatieavond in het Dienstencentrum die in het teken staat van het werven en behouden van vrijwilligers. Er is ruimte om kennis te maken met de aangesloten organisaties en wellicht kunnen we elkaar in de toekomst ondersteunen.

Ivonne Saueressig zal ons deze avond voorzien van informatie. Ivonne is de gemeente Dalfsen actief en succesvol voor het Vrijwilligerspunt en Bestuurders centraal.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze avond geef je dan op via info@sws-staphorst.nl

Met vriendelijke groet,

Stichting Welzijn Staphorst