De mooiste Engelse Christmas Carols uitgevoerd door een uniek jongenskoor op zeer sfeervolle locaties!

Jongenskoor Dalfsen zingt in december Christmas Carols in vier prachtige kerken in de regio. Het koor staat onder leiding van dirigent Erik Korterink.

Op zondag 11 december om 15.00 uur zal een concert worden verzorgd in de intieme St. Willibrorduskerk te Vilsteren. Verschillende jongenssolisten zullen zich laten horen in een afwisselend programma.

Op zaterdag 17 december reizen de jongens en mannen af naar Hengelo. In de Kristalkerk vindt het Festival of Nine Lessons and Carols plaats, een in Nederland inmiddels erg geliefde vorm van kerstviering. De Kristalkerk in Hengelo is al jaren een dankbare locaties voor de Dalfser boys and men.

Het programma de volgende dag, zondag 18 december, zal er weer anders uitzien. In de zeer imposante Basiliek van de Heilige Kruisverheffing te Raalte zullen naast Christmas Carols een aantal Anthems worden vertolkt. Het concert in Raalte begint om 16:00 uur.

De grote afsluiting is op vrijdag 23 december. In de Grote Kerk van Dalfsen wordt dan het traditionele Festival of Nine Lessons and Carols gehouden. Net als andere jaren zijn er vanwege de grote belangstelling twee uitvoeringen: om 16:30 uur en om 19:30 uur.

Door de grote prijsstijgingen wordt er voor elke uitvoering entree geheven. Uitsluitend een collecte na afloop behoort helaas voorlopig niet meer tot de mogelijkheden. Tickets zijn verkrijgbaar via jongenskoordalfsen.nl.