De beide koren van Cantilena, het reformatorisch gemengd koor, en het reformatorisch kinderkoor gaan op D.V vrijdag 16 december samen een uitvoering geven. Deze uitvoering zal staan in het teken van Kerst. Het gemengde koor heeft door de beperkingen in de voorgaande jaren geen kerstconcert kunnen geven. Het kinderkoor heeft dit de laatste twee jaar online kunnen doen. Maar nu kunt u dus weer aanwezig zijn in de Levensbron in Rouveen, waar deze avond zal plaatsvinden. Het kinderkoor staat onder leiding van Cor Ploeg; het gemengde koor zingt voor het eerst onder leiding van Harm Hoeve. Verder werken aan deze avond mee: Marco den Toom – orgel, Henk van der Maten – vleugel, Leon Koppelman – panfluit, Corrie Wielink – viool, Rineke de Wit- sopraan.

De toegang van deze avond is gratis; wel wordt er een collecte gehouden voor Stichting Jafet. Deze stichting ondersteunt het zendingsechtpaar Janneke en Fernando Galvaö- Hulst die werken onder de straatkinderen in Rio de Janeiro, Brazilië.

De avond begint om 19.30 uur; de deuren van kerk aan de Esdoornlaan 3 in Rouveen zijn vanaf 19.00 uur open. Bij de uitgang zal er een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten. We heten u van harte welkom! Deze informatie kunt u ook vinden op de website van Cantilena: www.cantilenastaphorst.nl