Onlangs was het geen Black Friday maar Give Away Friday bij Boer Staphorst. De inzamelingsactie ‘Samen voor Weggeefcentrum Meppel’ is een groot succes geworden! De opbrengst van de campagne is maar liefst twaalf pellets vol met ingezamelde spullen; een geweldig resultaat! 

Vele klanten brachten goederen mee die niet meer worden gebruikt maar nog wel anderen blij mee gemaakt kunnen worden. Als dank daarvoor kregen zij een mooie korting van Boer Staphorst terug. Onlangs brachten medewerkers van Boer alle ingezamelde spullen naar het Weggeefcentrum in Meppel waar zij met open armen werden ontvangen.

Het Weggeefcentrum in Meppel zamelt spullen in voor mensen die het niet zo breed hebben en helaas is het drukker dan ooit. Van buggy’s tot pannen en van boeken tot kleding, er wordt van alles weggegeven. Een prachtig initiatief! Iedereen die de actie van Boer Staphorst heeft gemist maar nog wel een steentje wil bijdragen kan op de website van het Weggeefcentrum vinden welke items wel en niet kunnen worden gedoneerd. Het Weggeefcentrum én hun klanten zullen ontzettend dankbaar zijn!