De dame en heren van het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam speelden afgelopen zaterdag hun thuiswedstrijd tegen het 1e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Het team van Chinees restaurant Sun Palace zette zich schrap tegen het sterke team en titelkandidaad NTC Leogang 1.

Het team met Jennieke Krale, Bert Jan Krale en Abel Bijker speelden hun laatste wedstrijd in deze samenstelling. Bert Jan en Abel stoppen, Jennieke gaat door met de tafeltennissport.

Jennieke beet de spits af, in haar eerste en later ook tweede enkelpartij kon zij geen vuist maken. In haar derde partij zinspeelde zij op gerechtigheid en won deze moeiteloos. Ook Bert Jan had enige moeite om punten te scoren, dat bleef steken op slechts eenmaal winst in het enkel.

Abel wist na twee verloren enkelpartijen, zijn derde partij verrassend te beginnen. Met de eerste twee games op winst dachten we, zou hij dan toch nog één wedstrijd in deze competitie weten te winnen? Het bleek illusie, want helaas werd hij in zijn derde, vierde en vijfde game voorbij gestreefd.

In het dubbel moesten Jennieke en Bert Jan nog even hun kunnen tonen. Deze laatste dubbel van broer en zus Krale werd afgesloten met winst voor Staphorst 1. Uitslag 3-7 voor NTC Leogang 1.