Wim Hoddenbagh – Presence is komt naar de markt in Staphorst.

Donderdagavond 8 december hopen we om 19:00 uur in Staphorst te zijn, zoals het er nu naar uitziet op het Marktplein. We weten de definitive plek altijd pas een paar dagen vantevoren, maar we vinden het geweldig om dit alvast te kunnen melden. Samen met het Presence Choir gaan we God aanbidden en bidden voor het dorp en voor ons land. Met grote verwachting van wat God gaat doen!

Plaats: Marktplein in Staphorst

Tijd: Donderdag 8 december 2022, 19:00 ur tot ongeveer 21:15 ur

Toegang is zoals altijd vrij en aanmelden is niet nodig. Niet mogelijk om erbij te zin? Volg de avond dan live of achteraf op YouTube via www.youtube.com/presencencenl

Welkom om er komende donderdag bij te zin, samen met je vrienden en familie en je kring of gemeente. Het is een belevenis om mee te maken. Tussen vele prachtige liederen door bidden we voor ons land, in een tid dat het soms lastig is om te weten hoe ie moet bidden.

We aanbidden met velen samen in de openlucht onze Heer Jezus Christus, tot eer en glorie van Zijn grote naam.