Zaterdag 27 november zijn Corien Jansen en Frans Mussche naar Doorn afgereisd om zich te kwalificeren voor het EK en WK 2023. Jansen starte in de ochtend op de korte afstand, 5km. Omdat in het eerste stuk geen obstakels waren kon Jansen direct een voorsprong nemen. Echter moest ze in de hindernissen de betere klimmers, voornamelijk atleten die daar trainen, voor laten gaan. Uiteindelijk nog wel eerste bij de dames 35-39.

In de middag stonden Jansen en Mussche aan de start van een uitdagend parcours over dik 11kilometer. Mussche startte in de eerste startgroep met sterke atleten. Hij kon het eerste gedeelte nog bij blijven. En finished uiteindelijk als 3e bij de mannen 25-29jaar!
Jansen startte enkele vakken later bij de snelste dames. De obstakels gingen na de ochtend ronde al iets makkelijker. Maar ze kon de thuis atleten niet bij houden en finishte als 3e dame overall en 1e dame 35-39!

Een mooie afsluiting van dit obstakel run jaar.