Wij zijn op zoek naar zaterdag- en vakantiekrachten voor in de opbouw! Wij zoeken een Event opbouwer die flexibel ingesteld is, snel kan schakelen en het leuk vindt om op verschillende locaties te werken. Ben jij leergierig en een echte aanpakker? Dan ben jij onze man/vrouw!

Je beschikt over een goede dosis humor, energie en vindt het tof om samen met je collega’s iedere dag weer te bouwen aan een unieke beleving! Verwonderen, verbazen en verrassen dat is wat wij doen!

Jouw dagen zouden bestaan uit het op- en afbouwen van feesten en evenementen, het klaarzetten en controleren van verhuur materiaal en natuurlijk het schoonmaken en onderhouden van de teruggekomen materialen zodat deze weer helemaal klaar zijn voor het volgende event!

  • Minimaal 16 jaar
  • Enthousiast
  • Flexibele en dienstverlende instelling
  • Stressbestendig en doorzettingsvermogen

De Patrijs catering en Koggel Events bieden een uitgebreid arrangement aan catering en evenementen mogelijkheden, en is continu bezig zichzelf nog meer te ontwikkelen.