’t Huistheater presenteerde “Op pad met Annie M.G. Schmidt” welke werd gehouden op dinsdag 15 november in het Rabotheater “De Meenthe” te Steenwijk wat mogelijk is gemaakt door de afdeling Steenwijk. Het is een voorstelling rondom het werk van Nederlands grootste schrijfster.

Een mooie groep deelnemers en vrijwilligers zijn met eigen vervoer of meerijdend met vrijwilligers richting Steenwijk gereden. Daar aangekomen werd eenieder ontvangen door vrijwilligers van diverse afdelingen uit deze omgeving en begeleid naar de zaal welke om half twee open ging. Om twee uur precies begon de voorstelling “Op pad met Annie M.G. Schmidt”. Wie kent ze niet, de liedjes als m’n Opa, Vluchten kan niet meer enz. en na ruim drie kwartier was er pauze van een half uur en kreeg eenieder een drankje.

Na de pauze ging men door en was het voor velen een genot om naar te kijken en te luisteren. Gezien de reacties uit de zaal denken we dat eenieder het best leuk heeft gevonden. Er werd gelachen, geklapt en mee gezogen. Rond kwart over vier was het afgelopen, de artiesten kregen een prachtige bos bloemen aangeboden. De vrijwilligers kwamen weer in actie om de deelnemers veilig in de voertuigen te krijgen. Al met al was het een geslaagde middag.