ROUVEEN – Bij een flinke botsing tussen twee personenauto’s op de kruising van de Sluitersweg met de Uithofsweg zijn zondagmorgen 5 personen gewond geraakt. Een zwarte Volkswagen met daarin 4 personen reed op de Uithofsweg en kreeg geen voorrang van de bestuurder van een grijze Volvo met daarin twee personen rijdend op de Sluitersweg. Door de klap kwamen beide voertuigen tot stilstand in de slootwal.

Maar liefst zes ambulances werden opgeroepen vanwege het ongeval. De aard van de verwondingen van de gewonde personen is niet bekend. Twee ambulances vertrokken met spoed, de andere drie vertrokken zonder optische en geluidssignalen naar het ziekenhuis. Een tweetal medewerkers van de Forensische Opsporing team Verkeer kwam en naar de ongevalslocatie on de oorzaak te onderzoeken en de nodige sporen vast te leggen.

Na het onderzoek kreeg bergingsbedrijf Hooikammer de taak om de twee totaal vernielde voertuigen op te takelen en af te voeren. Tijdens het ongeval, het politieonderzoek en de bergingswerkzaamheden was de kruising afgesloten voor al het verkeer.

 

© Henry Wallinga

Foto en video hier…