Een herkenbaar programma voor het orgelconcert op 19 november, dat is Harm Hoeve wel toevertrouwd. Die avond vanaf 20.00 uur komt een hele reeks psalmbewerkingen langs. Zwart (Jan en Boudewijn), Bonefaas, Sanderman, Schuurman, Twillert en Hoeve vormen de kern van het repertoire. Maar de muziek nu is niet denkbaar zonder haar grote voorgangers Bach (psalm 134) en Sweelinck (psalm 140). Barok, romantiek, Hollandse koraalkunst, zo komen op het Zwier van Dijk instrument iedere keer weer tot hun recht. Voor u is dit een mooi moment om het orgelseizoen van 2022 af te sluiten.

De verrichtingen van de organist zijn beneden in de kerk te volgen via scherm.  De toegang is vrij. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. Voor en na het concert staat een gratis consumptie voor u klaar. Meer informatie staat op www.orgelcomitegenemuiden.nl