Waar Daphne woensdag al naar Griekenland afgereisd was, mocht ze vrijdag pas echt van start aan het WK trifecta. Een Spartan Trifecta houdt in dat je 3 afstanden, van kort naar lang, in één weekend aflegt.

Vrijdag stond er 7,5 km en de nodige hindernissen op het programma voor Spreen. Na ongeveer 52 min wist ze over de finish te komen, wat een comfortabele 10 min voorsprong op de nummer 2 gaf. Voor zaterdag stonden 13 kilometers en de eerste echte hoogtemeters op het programma. Hier wist Daphne de voorsprong van 10 min uit te breiden naar 25 min.

Met de 25 min voorsprong begon Daphne aan haar laatste en tevens zwaarste afstand. Een parcours van 26km en 900 hoogtemeters moesten getrotseerd worden. Door de vele regenval zaterdag op zondag nacht was het één grote modderpoel op het parcours. Iets wat de atlete van Family Fit goed lag. Na 3 uur en 30 min wist Daphne haar derde race te winnen!

Een onvergetelijke ervaring en een super parcours met veel water maakte dat Daphne uiteindelijk met een voorsprong van 50 min kon finishen. Hiermee mag ze zichzelf Spartan Trifecta World Champion noemen!