Haarmode Maureen, al 30 jaar gevestigd aan de markt 6 in Staphorst, dat mag gevierd worden!!! Al 32 jaar werkt Maureen als kapster aan de markt, eerst 2 jaar als bedrijfsleidster bij Cartouch haarmode, en daarna op 1 november 1992 was de overname en werd het haarmode Maureen. Zeker spannend, maar ook heel leuk. In die 30 jaar een prachtige grote klantenkring opgebouwd, met zeer trouwe klanten, ook die al 32 jaar komen, en nu ook weer met hun kinderen komen. En ook mogen we steeds nieuwe klanten ontvangen, die hun weg naar haarmode Maureen weten te vinden. Tegenwoordig vaak via social media, maar ook nog  via tot tot mond reclame.

We zijn een salon, met een enthousiast team, die van alle nieuwe technieken en modetrends op de hoogte blijven, en ons daar ook in blijven trainen. Haarmode Maureen is een erkend leerbedrijf, die nieuwe kapsters weer opleid. We werken met het mooie merk Goldwell, en nieuw is het krullen merk Ecru.

Om ons 30 jarig bestaan te vieren, hebben we de hele maand november 30% korting op alle goldwell verzorging en stylings producten.

Uw kassabon gaat in de pot voor vele mooie prijzen, waaronder een half jaar gratis knippen(2keer) We hebben voor iedere klant een leuke attentie en iets lekkers om het te vieren.
We hopen nog vele jaren uw haren mooi te mogen maken.
We zien u graag in onze salon, ons gezellige professionele creative top team staat voor u klaar.

Oh ja…. en wat ook zo makkelijk is, is het maken van een afspraak via www.haarmodemaureen.nl of  www.bjootify.com en bellen mag ook 0522-463739

Maureen, Romy, Gekelien, Marianne, Leonie en Sharon.