Op maandag 7 november komen bij Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o.’ alle werkgroepen aan het woord. De coördinatoren geven een terugblik op het afgelopen jaar. Welke zeldzame planten zijn er dit jaar in de omgeving zoal aangetroffen? Werden er roofvogels geringd? Welke soorten?  Hoe staat het met de kleine zoogdieren in onze buurt? Gaat het goed met de vleermuizen? Hoe verliep het nestkastonderzoek in het Zwarte Dennenbos? Al dit soort vragen kun je op deze avond stellen. Ook krijg je te horen wat de plannen zijn voor het komende seizoen. En wie weet, is er een werkgroep bij waarbij je je aan wilt sluiten. Kom dus vooral langs!

De avond start om 20.00 in het clubgebouw van ‘De Streekvliegers’ aan de Ebbinge Wubbelaan 43 in Staphorst. Toegang is gratis voor leden en niet-leden. Aanmelden niet nodig.