Op a.s. woensdag 19 oktober in de herfstvakantie, organiseert Samenzóo te Staphorst een open dag. De belangrijkste doelstelling bij de opbouw van Samenzóo, was en blijft integratie of ontmoeting. Mensen met een beperking, mensen met hun specifieke gaven, welke zij op Samenzóo ontplooien, vertellen hun ding aan kinderen en volwassenen die op bezoek komen.

Er is van alles te beleven rond het jaarthema Insecten en Spinnen. Er zijn pony-karren, diverse creatieve activiteiten, een speurtochtje, ontdek en beleef… Een warm belegd broodje hoort er ook bij. De activiteiten kosten 50 eurocent, er worden bonnen voor de diverse activiteiten verkocht. De entree is verder gratis.

Bij goed weer hopen wij weer op een gezellige drukte en uiteraard doen wij alles samen op Samenzóo ! www.kinderboerderijstaphorst.nl