Alle drie tafeltennisteams kregen ervan langs…

De tafeltennisheren van het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam kregen tegen het 5e team van Smash ’70 uit Hattem niet makkelijk. Voor het team van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelden dit keer Albert Kuiper, Jeroen Delhaas en Sibrand Hassing op het topje van hun kunnen. Bij vlagen stond het Staphorster trio hun mannetje, maar de koploper Smash 5 trokken meerdere malen aan het langste eind. De eerste twee enkelpartijen werden verloren door Albert en Jeroen, Sibrand scoorde in de derde partij het eerste punt voor Staphorst 1. Het dubbel dat hierna door Albert en Sibrand gespeeld werd bracht de teams verrassenderwijs weer in evenwicht, dus na vier partijen was de stand 2-2. De partijen hierna ging de winst allemaal naar het team uit Hattem, hoewel er voor Staphorst 1 meer had ingezeten. Uitslag 8-2 voor Smash ’70 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde maandagavond al tegen het 4e team van Zwartsluis. Ook in deze wedstrijd kregen Nico Drost, Harry Pathuis en Simone van den Berg het niet makkelijk. Harry en Simone kwamen iets tekort tegen het sterk spelend Zwartsluis, zij wisten helaas geen punten te scoren. Nico hielp Staphorst 2 aan 1 winstpunt, de andere twee enkelpartijen had hij het geluk niet mee. Het dubbel werd een makkelijke prooi voor de tegenstander. Deze partij, door Nico en Harry gespeeld werd in drie games in het voordeel van Zwartsluis 4 beslist. Uitslag, een 9-1 winst voor Zwartsluis 4.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace speelde afgelopen zaterdag hun uitwedstrijd tegen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn.

Het team met Abel Bijker, Bert Jan Krale en Jennieke Krale wisten na de twee eerder verloren wedstrijden het tij niet te keren. Abel mocht weer als eerste beginnen, hij wist helaas geen vuist te maken in alle drie enkelpartijen. Ook Bert Jan kreeg geduchte tegenstand te verwerken, er had zeker meer ingezet want hij had met een beetje meer geluk wel een puntje kunnen pakken. In het dubbelspel stonden Bert Jan en Jennieke hun mannetje/vrouwtje, maar helaas werd hun geen punten gegunt. Jennieke won haar eerste enkelpartij en wist hiermee achteraf gezien de eer van het team te redden. In haar drie enkelpartijen, die allemaal in drie games werden beslist ging zij in twee partijen strijdend ten onder. Uitslag, 9-1 voor De Veluwe 2.