Geweldig vinden we het als organisatie, na een periode met Corona perikelen om weer een nieuwe Najaarsbeurs en kinderkleedjesmarkt neer te kunnen zetten!

Op zaterdag 15 oktober (van 18.00u- 21.00u) wordt het dorpshuis Buddingehof te Ruinerwold
omgetoverd tot een gezellige beurs en kinderkleedjesmarkt met verkoop van tweedehands kinderkleding, speelgoed en babyspullen.

Actie voor Stichting Opkikker
De organisatie heeft deze editie het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Opkikker. De stichting is 100% afhankelijk van donaties, sponsors en wervingsacties.
Tijdens de beurs kun je je oude mobieltjes en tablets inleveren, deze worden gerecycled en Stichting Opkikker ontvangt voor ieder toestel een vergoeding.
Daarnaast is er een loterij met spectaculaire prijzen, waarvan de opbrengst volledig aan Stichting Opkikker wordt gedoneerd.

Kidsbeurs en kinderkleedjesmarkt
Nieuw in deze editie is de kleedjesmarkt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. De kinderen kunnen hier zelf hun oude speelgoed verkopen.
Daarnaast zijn zoals gebruikelijk de tafels gevuld met divers aanbod aan kinderkleding, speelgoed en babyspullen. Qua aanbod wordt er door de standhouders rekening gehouden met het aankomende najaars- en winterseizoen. Ook de opbrengsten van de verhuur van tafels en kleedjes worden gedoneerd aan Stichting Opkikker.

De Kidsbeurs is de perfecte gelegenheid om gezellig samen te shoppen, tijdens een avondje uit in dorpshuis de Buddingehof.

Wil je meer informatie over de Kidsbeurs en Kinderkleedjesmarkt, kijk dan op onze Facebookpagina’s ‘Kringloopje Ruinerwold’ en ‘Kidsbeurs Ruinerwold’.