29 september 2022 – Van woensdag 24 augustus 2022 tot en met 21 september 2022 heeft Boni een spectaculair prijzenfestival gehouden, ter ere van de 50ste verjaardag van Boni. Tijdens dit prijzenfestival kon je héél mooie prijzen winnen, met als hoofdprijs een Volkswagen Up!. Vorige week op donderdag 22 september is de winnaar van de rode auto bekend gemaakt. De winnares komt uit Staphorst en zal de auto vrijdagavond in ontvangst nemen bij Boni Staphorst.

Vrijdagavond aanstaande zal de uitreiking van de auto feestelijk worden gevierd bij Boni Staphorst. Formule- en marketingmanager Huub van der Horst zal de auto persoonlijk overdragen aan de winnares. Tijdens deze avond worden ook de prijzen uitgereikt aan de andere winnaars in Staphorst. Het gaat daarbij om een witte SMEG Volautomatische espressomachine, een ballonvaart voor 2 personen, 1 minuut gratis winkelen, een zwarte JBL Xtreme 3, portable speaker met Bluetooth en een FitBitCharge 5 smartwatch in de kleur steel blue.

Vanaf 5 oktober begint Boni weer met een hele mooie spaaractie, waarbij klanten kunnen sparen voor 6 knuffels. Naast de knuffels is er ook een stickeralbum vol met leuke weetjes over alle bosdieren en 72 stickers die gespaard kunnen worden. De knuffels zijn ook leuk om weg te geven als Sinterklaascadeau. Door de voordelige boodschappen en de diverse spaaracties wil Boni ervoor zorgen dat iedereen het meeste waar voor hun geld krijgt, met oog voor mens en omgeving, zodat een goed leven bereikbaar wordt in een uitdagende wereld.