Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt dit najaar hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, door middel van online trainingen. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.  

Alles over solliciteren 
Op woensdagochtend 5 oktober is het Sollicitatiespreekuur, waar vragen gesteld kunnen worden over het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, maar bijvoorbeeld ook over het inrichten van een LinkedIn-profiel.  

Workshop Ontwikkel je soft skills 
In deze interactieve workshop op 14 oktober zoomen we in op je soft skills: jouw persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheden, zoals goed kunnen luisteren, flexibiliteit en creativiteit. Ontdek hoe je het verschil kunt maken met jouw persoonlijke vaardigheden.  

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: een leven lang leren 
Je hoort het steeds vaker voorbij komen: als medewerker in deze snel veranderende arbeidsmarkt moet je je blijven ontwikkelen. Tijdens de Walk & Talk op 20 oktober bespreken we hoe je dat aanpakt.  

JobOn: Weten wat je wilt 
Als je op zoek bent naar een leuke baan is het belangrijk om goed te weten wat je wil! Hoe zit jouw droombaan eruit? Welke elementen en waarden zijn voor jou belangrijk? Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training op 25 oktober aan de slag gaan. 

Alle activiteiten zijn gratis online bij te wonen. Aanmelden is verplicht. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek.