Op zaterdag 24 september 2022 doet de Bibliotheek Staphorst mee aan Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Alle buren zijn van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom voor een koffiemoment met gezellige pubquiz en leuke kinderactiviteit.

Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere versnapering spelen we een pubquiz van drie rondes. De eerste twee rondes van de pubquiz gaan over actualiteit en de bibliotheek, de derde ronde zal over de gemeente Staphorst gaan. De winnaar gaat met de eeuwige roem naar huis. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar en is er ranja. Samen maken we er een gezellige ochtend van en wie weet bedenken we alvast een leuke activiteit voor de volgende burendag.

Kom ook
De directe buren van de Bibliotheek Staphorst ontvangen een uitnodiging  in de brievenbus. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel mee wil doen, kan zich aanmelden in één van de vestigingen of via www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda.