Vanaf heden heeft Bibliotheek Staphorst ook een Digiloket | Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) op de donderdagmiddag. Heb je een digitale vraag? Wij helpen je graag verder. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid met vragen over het online contact met de overheid en bij het DigiLoket met vragen over het gebruik van je eigen computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader. Beide op hetzelfde moment in je eigen Bibliotheek.

Al langer kunnen mensen die niet of minder digitaal vaardig zijn iedere maandag van 19.00 tot 20.30 uur met al hun vragen op het digitale vlak een afspraak maken bij de Bibliotheek Staphorst. Vanaf heden zijn ze ook welkom op de donderdagmiddag. Kom gerust langs tijdens de open inloop tussen 14:00 en 16:00. Onze vrijwilligers van het DigiLoket | Informatiepunt Digitale Overheid helpen je graag en met respect voor je privacy verder.