Op D.V. dinsdag 27 september organiseert NPV Staphorst-Rouveen een ouderenmiddag. Die middag zijn Gerrit Lindenholz en Henk Koobs van de Historische Vereniging Staphorst uitgenodigd om te vertellen over het wonen en werken in de gemeente Staphorst, zoals dat vroeger was.

Hun verhaal zal ondersteund worden met beelden uit het archief van de Historische Vereniging. Voor de ouderen zal dit herinneringen aan vroeger oproepen, hoe het vroeger was in Staphorst, aan de streek, de gewoontes en gebruiken. Dit alles vindt plaats onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

U bent van harte welkom die middag, die u kosteloos wordt aangeboden door de plaatselijke NPV. De middag zal gehouden worden in De Bron, Churchilllaan 2 in Staphorst, van 14:30-16:30. Wilt u de middag bijwonen, maar hebt u moeite met het vinden van vervoer, dan kunt u contact opnemen met Trijntje Kuijers: 06-40017114.