Nadat je je koffer of weekendtas van Shabbies hebt georganiseerd, is de volgende en mogelijk grootste uitdaging hoe je je toilettas moet inpakken. Hoewel dit misschien een bijzaak lijkt, is het een vrij belangrijke stap, vooral als je niet op je bestemming wilt aankomen en beseffen dat je vergeten bent je zonnebrandcrème in te pakken of je tas te openen voor gemorste body wash. Of je nu een minimalist bent of je hele 10-stappen routine met je meedraagt, er is voor ieder wat wils. In dit artikel noemen we dan ook zeker een geschikte toilettas voor jou!

Away Large Toiletry Bag

Voor fans van het iconische koffermerk is de toilettas weer een waardige aanvulling op je Away-collectie. Zoals veel van de tassen van Away, houdt deze zorgvuldig ontworpen tas je toiletartikelen georganiseerd en gescheiden. De opening in de vorm van een clamshell zorgt voor een perfecte weergave van de items, die je probleemloos kunt bekijken via de net- en doorzichtige binnenvakken. Het nylon materiaal is gemakkelijk schoon te maken mocht je ooit iets morsen. Bonus: de tas kan zelfs worden gemonogramd op de voor- of achterkant en met een beetje geluk past het ook in je Valentino tas zwart.

WANDF Toiletry Bag

Het eerste wat je moet weten over de toilettas van WANDF is dat hij heel veel inhoud heeft. Zo veel zelfs dat experts grapten dat hij als weekendtas kon dienen. Afgezien van de grappen, was dit een zeer gewaardeerde tas vanwege hoeveel hij kan bevatten en hoe weinig hij weegt. Dit is dus een geweldige aankoop voor iemand die veel huidverzorging of andere producten wil meenemen, naast de normale toiletartikelen. Het waterbestendige nylon van deze grote toilettas is dun maar duurzaam en hij heeft ook nog eens drie vakken voor een goede organisatie en een handvat voor gemakkelijker vervoer.

Dare to Roam Steward Dopp Kit

Er is veel om van te houden aan de Dare to Roam Steward Dopp Kit. Het beschikt over verantwoord gewonnen materialen en ethisch gemaakte constructie. Het heeft antimicrobiële en waterbestendige materialen-features die we graag zouden zien in veel meer toilettassen gezien de hoeveelheid vloeistof en vocht die vaak komt met items opgeslagen in deze ondergewaardeerde bagagedragers. Maar wat experts het meest waardeerden aan deze toilettas was de hoeveelheid beschikbare ruimte, waardoor hij ideaal is voor lange reizen. Het hoofdcompartiment biedt veel ruimte en heeft een tweewegrits, en is ook voorzien van zijclips en verstelbare banden, waardoor de tas aan beide kanten kan worden uitgebreid.

BAGSMART Toiletry Bag with Hanging Hook

Zodra je in je hotel of vakantiewoning aankomt, kan het lastig zijn een plaats te vinden om je toilettas op te bergen, vooral als de ruimte beperkt is. Gelukkig maakt de haak van deze tas beperkte of onbestaande ruimte vrij. Dit is een geweldige manier om spullen zichtbaar maar toch uit de weg te houden terwijl je je aankleedt. De binnenvakken van gaas helpen ook bij de zichtbaarheid. Er is zelfs een kleiner, uitneembaar vak dat je kunt ophangen.