Herdenking/Jubileumboek

D.V. vrijdag 2 september zal tijdens een bijzondere bijeenkomst met leden, adviserende leden, erelid, sponsoren en genodigden het 100-jarig bestaan van Landmans Welvaart worden herdacht. Deze bijeenkomst wordt gehouden aan de Industrieweg 31 te Staphorst. De heer ir. A.P. Heidema, Commissaris van de koning van de provincie Overijssel,zal het eerste exemplaar van het jubileumboek “En de boer, hij ploegde voort”, geschreven door de heer H. Hille, in ontvangst nemen. Het jubileumboek is na de presentatie tijdens de beurs en daarna te koop bij K. Slager, Geerligsland 2.

Beurs

Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er een aantal activiteiten georganiseerd. Aansluitend aan de officiële bijeenkomst zal door burgemeester en erevoorzitter van Landmans Welvaart, de heer J. ten Kate, een beurs worden geopend, waar een behoorlijk aantal sponsoren verschillende activiteiten van hun bedrijf zullen presenteren. Deze beurs wordt ook gehouden aan de Industrieweg 31. De beurs, waar ook verkoopactiviteiten plaatsvinden, is D.V. zaterdag 3 september van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend voor publiek. Jong en oud zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Op zaterdagmorgen zal er een ”boeldag” georganiseerd worden. De opbrengst van de te verkopen ingebrachte goederen komt ten goede aan dierenweide Samenzoo te Staphorst.

Jubileumkleurplaat

De op de tien basisscholen uitgedeelde kleurplaten kunnen worden ingeleverd van maandag 22 augustus t/m uiterlijk maandag 29 augustus bij Klaas Slager, Geerligsland 2 in een speciaal daarvoor bestemde brievenbus. De kleurplaat is ook te downloaden op de website van de vereniging Landmans Welvaart. Dat geldt ook voor volwassenen die interesse hebben om te kleuren. Er worden voor jong en oud prijzen beschikbaar gesteld. De prijsuitreiking van de kleurplaten zal plaatsvinden D.V. zaterdag 3 september om 14:00 uur op het terrein van de beurs.

Kortom: iedereen hartelijk welkom!

 

Kavellijst boeldag Landmanswelvaart  3 september 2022.

De opbrengst van deze veiling gaat naar Samenzoo.