De collecteweek is dit jaar in de week van 4 tot en met 10 september.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of u het nu zelf hebt, of iemand om wie u geeft, kanker ontwricht je leven. We zijn tegen kanker en voor het leven. Daarom financieren we niet alleen levens veranderend onderzoek, maar we zetten ons ook in voor een beter leven voor iedereen die leeft met en na kanker.  We komen dit jaar aan de deur met een QR-bord, iedereen die iets over heeft voor dit goede doel kan doneren door de QR-code te scannen met de telefoon.

Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. Het is prettiger voor de collectant die niet meer met een zware bus de straat op hoeft. Om te doneren, scan je nu de QR-code die op het collectebord staat en de betaling verloopt vervolgens via IDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend. MET ANDERE WOORDEN JE KUNT NIET MEER CONTANT DONEREN.

Mocht iemand niet in het bezit zijn van een smartphone dan heeft iedere collectant een flyer bij zich. Daar op staat vermeld het BANKREKENINGNUMMER van het KWF NL23RABO0333777999 zodat je ook op die manier een gift kunt overmaken.

Vorig jaar hebben we in onze gemeente €10.364,60 opgehaald. “Hartverwarmend dat zoveel donaties het verschil willen maken voor mensen met kanker. Dit jaar hopen we weer op een mooi bedrag!”

Wil je ons helpen om zoveel mogelijk geld op te halen? WIJ ZOEKEN NOG COLLECTANTEN. Meld je dan aan bij een van de volgende personen.

IJhorst:  Ineke Stolmeijer 06-52376357
Rouveen: Jeanet Kuiper  06-13951331
Staphorst: Alie Bisschop 06-44420057