De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij meerdere wedstrijden actief.

Bij de Alkeloop in Alteveer-Kerkenveld liep Michiel Huzen de 10 kilometer in een tijd van 39.45 minuten, waarmee hij de eerste prijs bij de Mannen 40+ won.

In De Wijk werd de Wiekloop georganiseerd. Karlo Knipmeijer liep hierbij de 5 kilometer in 19.22 minuten en won hiermee de derde prijs bij de Mannen Senioren. Jan Boessenkool liep een tijd van 27.56 minuten. Bij de wedstrijd over 10 kilometer liep Erwin Akkerman een tijd van 37.10 minuten, waarmee hij de derde prijs bij de Mannen senioren won.

Bij de U-Trackmeeting in Utrecht liep Dennis Brandenburg de 800 meter in een tijd van 2.21,02 minuten, waarmee hij tweede bij de Mannen 40+ werd.

Michiel Huzen liep bij de Aquaklimcross in Sibculo de wedstrijd over 21 kilometer, die gezien wordt als de zwaarste halve marathon van Nederland. De ronde door de voorlopige zandafgraving is 3 kilometer lang, met 10 steile zandhellingen en 2 waterpassages van 100 meter lang. Voor de 21 kilometer moeten dus 7 ronden worden afgelegd. Michiel Huzen liep de zware halve marathon in een tijd van 1.50.16 en werd hiermee vierde.