Na 4 jaar wachten gaat het op zaterdag 24 September dan toch weer gebeuren!
Staphorst zal dat weekend weer vol stromen met blinkende trucks.
Op die dag organiseert Chauffeursvereniging de Lichtmis hun twee jaarlijkse Truckersdag,
op het evenemententerrein ‘de Tippe’ in Staphorst

De chauffeurs vereniging telt inmiddels bijna 500 leden en houdt diverse evenementen voor hun leden.
De twee jaarlijkse truckersdag is daarvan het grootste evenement.
Dat dit evenement leeft onder de chauffeurs blijkt uit het aantal aanmeldingen, er word een record aantal vrachtwagens verwacht op De Tippe in Staphorst.
Het exacte progamma word twee weken vooraf bekend gemaakt, de organisatie heeft wederom een mooie demonstraties bedacht.

Vrijdag avond:

De eerste trucks komen op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur binnen. Op vrijdagavond verwacht de organisatie een enorme stoet van vrachtwagens, deze komen op het terrein te staan voor show en gezelligheid. Vrijdagavond is er een besloten feestavond voor leden en genodigden en sponsoren.

Zaterdag:

Zaterdag begint de dag om 10.00 uur met de opening. Erworden ruim 350 trucks verwacht, deze worden dan opgesteld voor show en demo’s. Tevens zijn er diverse activiteiten op transportgebied, nieuwste trucks, chauffeurs markt, mooiste truckverkiezing, oldtimer trucks, demo van transportbedrijven, en diverse andere activiteiten. Alle dealers uit de omgeving verlenen hun medewerking en komen met het nieuwste materiaal naar Staphorst toe. Tevens zijn diverse standhouders met allerlei producten voor de transport branche aanwezig. Banjo en de Dj’s van piraten zender “Kop Dr Veur” zijn aanwezig voor de muzikale omlijsting van dit geheel.

Parkeren:

Parkeren kan op het terrein van IJsvereniging Staphorst aan de Schuthekkeweg. De organisatie verzoekt een ieder die de truckersdag komt bezoeken om zich aan het parkeerbeleid te houden, dit aangezien de organisatie veel publieke belangstelling verwacht. Er worden gratis pendelbussen ingezet om de bezoekers van het parkeerterrein naar de Tippe te brengen. Fietsers kunnen terecht aan de Ebbinge Wubbenlaan. Het parcour rondom de Tippe word zaterdag afgesloten, bezoekers die op de fiets uit Staphorst komen worden verzocht hun fietsen te parkeren aan de Ebbinge Wubbenlaan. Het parkeerterrein van VVV Staphorst is wel bereikbaar, maar alleen voor voetbalbezoek.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 24 september van 10 u tot 18 u, op de Tippe in Staphorst.
De toegang is geheel gratis.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website en Facebook van de chauffeursvereniging:
www.facebook.com/chvdelichtmis
www.chvdelichtmis.nl