Obstacle Run Staphorst 2022 Deurmodder’n.

Wat een fantastisch evenement in Staphorst. Horden vrijwilligers van jong naar heel oud(?). 40 hindernissen en tig bedrijven waar je dwars door heen moest. Bij Duntep was een grote hal vol obstakels gelegd, groot voordeel was dat het heerlijk cool in de hal was. Bij Brink over het terrein langs het kanaal, dwars door een wasstraat door de put. In het bewoonbare gedeelte van Staphorst zuid zaten alle speeltuinen vol met toeschouwers die klaarstonden met een waterstraal of andere leukigheden. Hier en daar werd ge-bbcued en en kratten met flessies die voor het grootste gedeelte met water gevuld waren (plus wat andere ingrediënten uit de natuur…) vonden gretig aftrek. Een geslaagde happening die laat zien waar de Staphorsters goed in zijn; samen de schouders eronder zetten.

De deelnemers kwamen uit de wijde omtrek en sleurden elkaar er doorheen. Prachtig om te zien en te doen. En hoe mooi is het als je eerst door een bak met modderwater moet en dan door een bak zaagsel…..verzin het maar. Op 2 plaatsen moest je door een auto klauteren en bij Hentra door een doorloopwagen. Bij Mussche Handel en Transport kwam je als een stropop het pand weer uit. Spektakel alom.

Hieronder een video- fotoverslag door © Alja en René Admiraal