Daar komen ze! Teuntje en Flip zijn onderweg naar Buitenplaats TOF en ze komen zaterdag 6 augustus aan bij het maisdoolhof. Samen met de kinderen hopen ze enkele activiteiten te doen.
We starten om 10:00 uur of 13:00 uur. Je kan je opgeven voor een van deze tijdstippen. Het duurt ongeveer 1,5 uur. Wil je hier bij zijn? Leuk! Stuur dan een berichtje naar 06 1586 9786 of info@buitenplaats-tof.nl.
Kosten: €10 euro en dit is inclusief ranja, iets lekkers en de hele dag entree tot het maisdoolhof.
Bekijken onze gehele agenda hier: https://buitenplaats-tof.nl/agenda-2/
Wij zijn Jenny en Henk van der Horst. Samen met onze twee zoons wonen en werken we op ons melkveebedrijf. De boerderij is gelegen aan de noordkant van de stad Zwolle in het prachtige groene buitengebied ‘De Tolhuislanden’. We willen graag de beleving van het landelijke agrarische buitengebied en de daar voortgebrachte producten onder de aandacht brengen bij de burger.
Buitenplaats TOF | Tolhuis weg 3, 8028 RK Zwolle | 06 1586 9786 | | Maisdoolhof | Rondje Boer | Kinderfeestjes | Familiefeestjes | Bedrijfsfeestjes