In het warme Schleizer Dreieck heeft Rick Dunnik in beide races punten behaald. We zijn best wel tevreden over de races en het resultaat dit weekend. 

Het was zoals gebruikelijk gezellig druk bij het stratencircuit in Schleizer Dreieck. Veel publiek langs de kant, zelfs met fans uit Staphorst.

Rick kwalificeerde zich zaterdag met P15. Er had misschien wat meer ingezeten, maar een rode vlag situatie verkortte helaas de kwalificatietijd.

Goede races 
De eerste race begon prima, Rick kwam goed uit de startblokken en kwam door op P14. Er onstond daarna een mooie strijd tussen drie rijders om plek 13 t/m 15 waarbij Rick deze wist te winnen: P13, een mooie opsteker. In de tweede race zette hij een degelijke race neer en finishte ook op P13.

Na een slechte start van dit seizoen, één keer finishen in twee raceweekenden, mogen we tevreden zijn met deze resultaten. Rick heeft zowel in Most als in Schleizer Dreieck in beide races punten behaald: vier uit vier! Natuurlijk is er meer nodig om top 10 te finishen, we blijven er hard werken om dat doel te realiseren.

Rick:  ” Ik ben best wel tevreden met de resultaten. Heb met de races in Most en Schleizer Dreieck weer een basis kunnen leggen. De set up van de motor was aangepast na Lausitzring en dat kost tijd om aan te wennen. We zijn er nog niet en ik blijf er vol voor gaan. Ik neem in ieder geval het goede gevoel mee naar Assen.” Het volgende raceweekend is van 12 t/m 14 in Assen, een thuiswedstrijd. Ben jij er ook bij?

Foto’s: Damon Teerink