Sinds kort is er een nieuwe service die in gemeente Staphorst en omgeving: ‘Vouw- en strijkservice Staphorst’. Dit is vast ook iets voor jou! Vrije tijd kopen, dat is wat het uitbesteden van de was voor jou kan betekenen. Een kleine investering om meer tijd over te houden voor leuke dingen. Wanneer je denkt eindelijk bij te zijn met de was begint het weer van voor af aan.

Hoe fijn zou het zijn om dit vanaf nu uit te kunnen besteden?! Denkend aan een gezin met (kleine) kinderen; mensen met het hebben van een fulltimebaan (of parttime kan natuurlijk ook); iemand die liever zijn/haar tijd besteedt aan hobby’s of sport; of eigenlijk gewoon iemand die liever zijn tijd niet besteedt aan het vouwen/strijken van de was maar er toch netjes en goed verzorgt uit wil zien. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Bel, whatsapp of mail met Roelie Dunnik. 0642994739.

roeliedunnik@live.nl

En mocht je nu voor of na je vakantie nog een berg was hebben liggen en er niet aan toe komt en toch graag gevouwen en gestreken wil hebben, vraag het en dan kan ik je helpen het weg te werken.