Het is er door omstandigheden nog niet van gekomen, maar een jaar na dato is het dan zover, het jubileumfeest van SC Rouveen. Het lijkt misschien wat laat, maar zo bijzonder is het eigenlijk ook weer niet. Want weet u nog hoe het ooit begon? Ook na de oprichting moesten we nog een jaar wachten, voordat we konden deelnemen aan de competitie. Oftewel de geschiedenis herhaalt zich en zo is de bal weer rond.

Op 1, 2 en 3 september 2022 willen we alsnog ons 50 jarig bestaan vieren en is het 50 uur feest! Van donderdag 1 september t/m zaterdag 3 september zullen er diverse activiteiten plaatsvinden voor jong en oud.
Receptie en reünie op donderdag 1 september
Op donderdag wordt het feest geopend met een grote reünie. Met volop aandacht voor herinneringen aan 50 jaar SC Rouveen. Hoe deze club ruim 50 jaar geleden begon met een klein clubje fanatiekelingen op het voetbalveld(je) aan de Goudenregenstraat en inmiddels is uitgegroeid tot een solide vereniging met een schitterende accommodatie aan de Korte Kerkweg. Waar hoogtepunten en (een paar) dieptepunten elkaar afwisselen, maar waar bovenal samen met veel plezier het voetbal wordt beleefd. Voor deze reünie zijn alle leden, oud-leden en anderen die SC Rouveen een warm hart toedragen van harte uitgenodigd!
Op vrijdag zijn er overdag spelen voor de jeugd van het dorp en voetbalclinics en ‘s avonds volgt er een feest in de kantine.  Zaterdag starten we met jeugdvoetbal en ‘s middags vinden er Jubileumspelen plaats op het sportpark. Na afloop van dit alles wordt het feest afgesloten met een barbecue. Voor meer informatie en updates ziewww.scrouveen.nl.