Om 09:00 uur tot 12:00 uur starten wij op onze parkeerplaats met een presentatie van sponsoren die hier hun auto, busje, vrachtauto motoren en stands e.d. zullen plaatsen.
Tevens staan er o.a stands van onze supportersvereniging, kledingsponsor van de vv Staphorst: Vriend Sport en de Fleur Bloemen Stichting waaraan dit jaar als goede doel van het FINANXE Top Toernooi is gekoppeld.

Ook staan er een voetbal dartspel en een voetbaldoel met snelheidsmeting waar de senioren en de jeugd ingedeeld in leeftijds categorie kunnen strijden voor prijsjes die beschikbaar zijn gesteld door onze eigen supportervereniging.
Natuurlijk staat er de hele dag een springkussen (aangeboden door de KOOIKER GROEP) waar de jeugd zich op kan vermaken.

Om 09:30 uur is de start van een voetbal clinic op het hoofdveld voor onze jeugdleden van JO8 t/m JO13 die gegeven zal worden door de nieuwe hoofdtrainer van de vv Staphorst, Karlo Meppelink en zijn technische staf met begeleiding van de eerste selectiespelers.
Natuurlijk is er na de voetbalclinic gelegenheid voor de jeugd om handtekeningen te scoren, op de foto te gaan en voor de toeschouwers een kennismaking praatje te houden met de nieuwe trainer zijn technische staf en de eerste selectiespelers.

Van 12:00 uur tot 13:00.uur is er een gezamenlijke lunch met bestuur, sponsoren, leden van de club van 50 en andere genodigden.

Na de lunch zal het bestuur van de club van 50 een rondleiding verzorgen voor belangstellenden. Aan het eind van de rondleiding zal eveneens voor belangstellenden in de besprekingsruimte door de nieuwe hoofdtrainer Karlo Meppelink een presentatie/ wedstrijdbespreking worden gegeven.

Om 14:30 uur is de start van het FINANXE Top Toernooi met de wedstrijd Staphorst tegen H.H.C. uit Hardenberg spelend in de tweede divisie.

Na de wedstrijd is er muziek op het terras Noord door DJ Robert Visscher.
Waarmee om 19:00 uur de open dag wordt afgesloten.

Namens de toernooi- en evenementen commissie hopen wij op een grote opkomst van zowel leden als niet-leden van de vv Staphorst.