De peuters van Royal Kids sloten het (school)jaar weer af met de inmiddels traditionele picknick in het park, samen met hun ouders en juffen. De kinderen genoten van de gezelligheid, van het lekkers en van het samen spelen in het park. De ouders konden elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee en een lekker plekje in de schaduw. 

De peuterspeelgroep van Royal Kids biedt peutereducatie voor peuters van 2 tot 4 jaar. Na de zomervakantie wordt gestart met een extra ochtend, waarmee 4 ochtenden peuterspeelgroep aangeboden worden: maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend. Na de vakantie zijn er op alle ochtenden weer een paar plekjes vrij!

Ouders mogen bij Royal Kids zelf kiezen hoeveel ochtenden ze willen afnemen. Bij afname van een ochtend peuterspeelgroep is de 2e ochtend gratis. Ouders komen in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag.

Royal Kids werkt vanuit een christelijke visie en wil peuters helpen opgroeien en ontwikkelen in een warme, veilige en stimulerende omgeving, waarin elk kind echt gezien wordt. Er is veel ruimte en tijd voor spel, zowel buiten als binnen. Peuters krijgen veel aandacht en alle tijd en gelegenheid om samen te ontdekken en te leren. Van elke ochtend krijgen de ouders een verslag en foto’s, zodat ze thuis nog verder kunnen met wat aangeboden is. Ouders geven aan dit zeer te waarderen!

Benieuwd of de peuterspeelgroep iets is voor uw peuter? Maak een afspraak om vrijblijvend te komen kijken: info@kinderopvang-royalkids.nl of www.kinderopvang-royalkids.nl