𝗚𝗲𝗲𝗳 𝗷𝗲 𝗼𝗽! (𝗦𝘁𝗮𝗽𝗵𝗼𝗿𝘀𝘁 𝗲𝗻 𝗼𝗺𝘀𝘁𝗿𝗲𝗸𝗲𝗻) Ben jij een beetje fanatiek en houd je van een balletje slaan met veel gezelligheid er om heen? Geef je dan in duo’s op voor het tennis (nacht)toernooi op vrijdagavond 9 september! Tijdens dit toernooi wordt er dubbelspel gespeeld. Dit toernooi is voor jong en oud, ervaren en onervaren tennissers, kortom voor iedereen! Geef je op samen met je vrienden/familie/collega’s voor een gezellige, sportieve avond. De kantine zal die avond open zijn, dus er kunnen een hapje en een drankje gekocht worden.

Wil je van tevoren oefenen op de tennisbaan in Staphorst? Dan kun je een dag- of zomerlabel bij ons kopen. Stuur hiervoor een pb voor meer info. Om deel te nemen aan dit toernooi wordt wel een eigen bijdrage verwacht (inschrijfgeld). Hiervan worden de faciliteiten verzorgd. Meer info volgt later! Geef je op via melissakonterman@gmail.com