Eindelijk is het zover, de opvolger van de succesvolle Ladies Night en Mannenavond bij Boer Staphorst komt eraan! Op vrijdagavond 23 september organiseert het bouw- en woonwarenhuis een spectaculaire avond uit, genaamd Ladies & Men’s Night. De entree is gratis en de deuren openen om 18.30 uur. 

Dit keer niet alleen mannen of vrouwen, maar een gecombineerd evenement waar iedereen zijn/haar ei kwijt kan. De 22.000 m² tellende winkel zal worden omgetoverd tot een unieke plek waar lokale ondernemers, winkeliers en bekende merken een breed aanbod aan leuke activiteiten en workshops te bieden hebben. Bezoekers dompelen zichzelf op deze avond onder in een wereld van proeverijen, leuke spellen, spannende competities, winacties, kortingen, demonstraties, trends en allerlei leuke gadgets. Uiteraard zijn er ook food stands aanwezig voor lekkere hapjes en drankjes. Door de diversiteit van de activiteiten belooft het een zeer gezellige avond te worden waar zowel stellen, gezinnen met jongvolwassen kinderen, broers, zussen en natuurlijk vrienden en vriendinnen te vinden zijn. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.boer-staphorst.nl/ladies-mens-night.