In 2022 alweer de 4e editie met als thema: DEURMODDER’N! De drie vorige edities waren volledig uitverkocht. Wil je meedoen? Scoor dan uiterlijk vrijdag 1 juli je ticket! Dit jaar zijn er twee categorieën. Naast de volwassen run opnieuw een spectaculaire run voor de kinderen. Bij beide runs vragen we de deelnemers naar minimaal zwemdiploma A.

Het evenement

Obstacle Run Staphorst is een sportief evenement op 3 augustus 2022 waarbij de deelnemers hun behendigheid op de proef kunnen stellen. Het is dus géén wedstrijd, maar een evenement voor iedereen. De organisatie is er van overtuigd dat iedere deelnemer de finish kan halen ongeacht je niveau of leeftijd.  Op een parcours van 8 kilometer door de straten van Staphorst moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. Obstakels kunnen bestaan uit fysieke hindernissen (muren, tijgeren, balans etc.), zogenoemde “carry’s” (banden, boomstammen, zandzakken ect. verplaatsen over een afstand) en soms ook mentale hindernissen (kou, hoogte, water, kleine ruimtes, enz.). Op deze manier wil de organisatie Staphorst op een gave manier in beweging brengen en invulling geven aan één van de Staphorstdagen.

Kidsrun

Naast de ‘volwassenrun’ is er ook een KIDSRUN. Het 3,5 kilometer lange parcours zal de jeugdige deelnemer veel plezier bezorgen. Voldoende uitdaging en fun tijdens de run. Er zijn nog steeds tickets voor de Kidsrun beschikbaar. Dus ben jij maximaal 14 jaar oud of wil één van je kinderen mee doen? Koop dan snel je tickets! 

Aanmelden

Iedereen kan zich vandaag tot en met vrijdag 1 juli individueel of gezamenlijk inschrijven via www.obstaclerunstaphorst.nl.

Tot ziens op woensdag 3 augustus!

Start/Finish: Marktplein Staphorst

Aanvang Kidsrun: 14:45
Aanvang Obstacle Run: 16:45

Obstacle Run Staphorst | Stichting Activiteiten Staphorst