Na een onderbreking van twee jaar vanwege de pandemie, wordt er dit jaar opnieuw een Zomeravondconcert georganiseerd. Dit concert is een samenwerking tussen Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst en haar hoofdsponsor, Rouveen Kaasspecialiteiten. Het concert zal plaatsvinden op zaterdagavond 25 juni om 19:30 uur in het Dorpspark in Rouveen, dat grenst aan de Beukenlaan/Schipgravenweg en is gratis toegankelijk.

Laagdrempelig, toegankelijk en gratis
De insteek is een laagdrempelig en toegankelijk concert voor iedereen, jong en oud! Men is vrij om rond te lopen, te praten en een hapje of drankje te halen. Het is dus niet het type concert waar iedereen twee uur lang stil op z’n stoel zit zonder wat te zeggen.

Muzikaal programma
Tijdens het concert geven natuurlijk het orkest en de slagwerkgroep van CMV Prinses Margriet acte de présence, maar ook het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep laten horen wat zij kunnen. In een afwisselend programma worden populaire nummers, rustige melodieën, temperamentvolle liederen en meezingers ten gehore gebracht. Daarnaast zal er muzikale medewerking worden verleend door de gebroeders Roo uit Rouveen door middel van gitaar en zang.

Bij slecht weer zal het concert helaas worden afgelast. Dit zal worden gecommuniceerd via de social media kanalen van CMV Prinses Margriet.