De zomervakantie staat voor de deur. Iets waar veel mensen naar uitkijken. Maar wat doet u met uw huisdier?

Gaat uw huisdier mee of blijft hij thuis of gaat hij misschien naar een pension? Elke optie vergt een andere voorbereiding. Denkt bijvoorbeeld aan extra vaccinaties of bijzondere invoereisen voor het vakantieland. Om goed voorbereid op vakantie te gaan heeft dierenartsencombinatie een vakantiecheck gemaakt. De praktijk heeft een checklist klaarliggen voor u voor alle mogelijke opties.

De assistente kan eventueel ook met u doornemen of er nog bijzonderheden zijn omtrent het vakantieland (invoereisen, specifieke parasietenbestrijding etc.) U kunt langs komen op de praktijk aan de Achthoevenweg 10 in Staphorst.

Wilt u de opties uitgebreider bespreken dan kunt u een afspraak maken om u gratis door de praktijk te laten adviseren.

Voor elke bezoeker ligt een attentie klaar.