Als organisatie zijn we blij dat we het evenement weer kunnen houden zoals we gewend waren!

Met een voltallig publiek! Afgelopen jaar waren we helaas genoodzaakt om een beperkt aantal bezoekers toe te laten. In 2020 was het zelfs helemaal niet mogelijk om een wedstrijd te organiseren. Gelukkig is iedereen dit jaar weer welkom en hopen we weer een wedstrijd als “vanouds” te kunnen houden!

Ook dit jaar is de voortgang van het evenement geen vanzelfsprekendheid gebleken. Opeens kwam er een stikstof wet om de hoek kijken. Hiervoor is een stikstofberekening uitgevoerd waarbij is gebleken dat ons evenement geen stikstofdepositie veroorzaakt in het dichtstbijzijnde Natura-2000 gebied. Wat dat betreft kunnen we dus met een gerust hart van start gaan.

Verder is er deze editie een iets andere opzet van het terrein voor het publiek. Er is geprobeerd de veiligheid te verbeteren door het rennerskwartier beter af te schermen en de sanitaire voorzieningen aan beide zijden van de baan centraal en goed bereikbaar op te stellen. Er zijn meer tribune zitplaatsen en er is aan beide zijden van de baan een mogelijkheid om overdekt een hapje of drankje te nuttigen. Voor de jeugd is er op de zaterdag weer een springkussen en wordt er een skeltertrek gehouden!

Er staan weer goed gevulde standaard-, truck- en farmstock klassen op het programma die garantie bieden voor een mooi spektakel!

Vanaf deze plaats willen we alle sponsoren en vrijwilligers alvast bedanken voor de hulp en inzet! Zonder jullie geen evenement.

We wensen het publiek een geweldige dag en de deelnemers een spannende strijd!