Laat u vooral niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaring en inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, eigen hobby’s en interesses .

Een studiekring is zeer geschikt voor 50-plussers die weten dat thuis een heerlijk plek is maar die ook hebben ontdekt dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen het leven kunnen verrijken. Elke eerste dinsdag van de maand van 10.00 – 11.30 komt de studiekring bij elkaar.

Iets voor u? Komt u dan gerust eens kennismaken met de Studiekring Staphorst. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 5 juli in de Bibliotheek van Staphorst, de vaste plek van de Studiekring.

Het zou wel fijn zijn als u zich vooraf even meldt bij Frouwke Schaaf (begeleider Studiekring Staphorst) via f.schaaf@bibliotheekstaphorst.nl of 0522 – 46 20 44.