Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 2e team van GTC uit Genemuiden. Voor Jaron Mussche, Jan Supèr en Albert Kuiper telde dat ze twee punten nodig waren om het kampioenschap binnen te hengelen. Doordat GTC 2 met twee spelers kwam opdagen, was het kampioenschap voor de wedstrijd begon al “in the pocket”.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, Jaron en Albert wisten niet te voorkomen dat ze zich eenmaal de kaas van het brood lieten eten. De andere enkelpartij werd door Jaron en Albert in winst omgezet. Jan zag kans, hoewel ook met enige moeite om beide Genemuidiger spelers te verslaan. Hiermee werd de uitslag 7-2 voor Staphorst 1. Het kampioensteam, bestaande uit Sibrand Hassing, Hermen van Arnhem, Jaron Mussche, Jan Supèr en Albert Kuiper worden later in dit seizoen gehuldigd.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kreeg vrijdagavond bezoek uit Nunspeet, het 5e team van NTC Leogang. Nico Drost, Simone van den Berg en Harry Pathuis hebben zich kranig geweerd. Harry en Simone, die hun eerste tafeltenniscompetitie spelen maken nog steeds progressie. Harry lukte het om één game te winnen, Simone zelfs twee. Helaas wisten beide spelers geen punten voor Staphorst 2 te scoren. Nico kwam tegen de drie spelers van NTC Leogang 5 niet in gevaar, hij won alle drie enkelpartijen en gaf zijn tegenstanders geen schijn van kans. Uitslag 6-3 voor NTC Leogang 5.