En we tellen door naar: 1️⃣3️⃣9️⃣2️⃣

Zo beste wandelaars dit was dan alweer de vierde dag!
Maar… vrienden voordat u allen lekker kunt kuieren moeten wij nog wel een beetje werk verzetten!
De donderdag is altijd een beetje minder werk, immers de vlaggen, startbureau, enz. enz. staat nog in de steigers van de woensdag.

Maar vergeet niet het pijlen zetten, daar waar u mooi over de steggeltjes heen kunt stappen, tja daar kunnen wij met de fiets natuurlijk niet overheen, dus retour en het pad maar weer van de andere kant oppakken.  Met mooi droog weer geweldig om te doen en ja je maakt nog eens wat mee!
Heb vandaag even ruig geteld: een dikke 400 pijlen hebben we geplaatst en weer verwijderd.

Vandaag best wat tijd verloren omdat dicht bij de rust (lekkers van de Boni) een auto op het pad stond, een meneer in een stoeltje zat lekker achter de wagen. Die kun je natuurlijk niet zomaar voorbij racen, dat is niet netjes. Dus een praatje met de beste man gemaakt, mooie van dit verhaal is dat schrijver van dit stukje met Diny aan het bepijlen was en moest nu niet net Diny om half vier bij de kapper zijn? Ik zag haar al kijken…. opschieten, opschieten, opschieten alstublieft. Maar het verhaal van de man was te leuk,  vrouwmens was met de hond aan de wandel en meneer kan helaas niet meer zo ver lopen dus die zat netjes op wacht. Enne, de hond was ook niet zo goed ter been, dus was er een opstapje naast de auto zodat de hond toch naar binnen kon komen. Wat een dierenliefde !

Dan kreeg de schrijver van dit stukje ook nog een veeg uit de pan van de kleindochter “Opa ik vind het wandelen in het bos saai”  Ja, wij begrijpen dat, maar ook de ouderen moeten aan hun trekken komen en die hebben volgens ons volop genoten.

Morgen de finale! Het is nog even afwachten wat het weer voor ons in petto heeft maar we gaan ervan uit dat het helemaal goed komt. SWOS has decided: dry weather.
Komt allen morgen, net als vandaag, weer met het hetzelfde goede humeur naar de voetbal in Staphorst. Wij zullen er ook zijn! Tot zo!

En let op! Voor degene die de rest van de week hebben gemist, morgen kan je je nog voor 1 avond kuieren aanmelden en ook je welverdiende eendagsmedaille ophalen bij het gemeentehuis.

De plaatjes: