Voor iedereen die hier zelf mee te maken heeft of als betrokkene, mantelzorger of werker in de zorg.

Op maandag 30 mei a.s. door Carinova en InteraktContour. 

Iedereen die met Niet Aangeboren Hersenletsel te maken heeft door bijv. een herseninfarct, een hersenbloeding of een ongeval weet dat dit grote gevolgen heeft voor het dagelijks leven. Naast de beperkingen die je lichamelijk kunt hebben zijn er veel meer dingen die veranderen. Stemming, humeur, emoties, beperkingen alles komt voorbij op deze avond.

Jurjan Fidder die zelf te maken heeft met Niet  Aangeboren Hersenletsel komt wat vertellen over zijn ervaring met NAH. Na de pauze gaan we in groepen uiteen om aan de hand van een aantal ”instrumenten” het te hebben over wat energie kost en wat je energie geeft. Naast deze informatie is er ruim gelegenheid uw vragen te stellen of in gesprek te gaan met anderen in dezelfde situatie.

Als afsluiting zal Erna Martens eea vertellen over Mantelzorg.

De avond vindt plaats op maandag 30 mei. Inloop om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. We sluiten de avond af rond 21.00 uur.

Locatie: Gebouw van Carinova aan Hoogeweg 30 in Staphorst.

Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden, U mag zich aanmelden maar het is niet verplicht. Voor verdere informatie Erna Martens, Carinova, h.martens@carinova.nl 06 – 83 86 88 46 of Petra Smit, Interaktcontour, p.smit@interaktcontour.nl 06 – 83 66 13 54.