Op een prachtige dag medio mei 2022 kon de sponsorcommissie een aantal nieuwe bordsponsoren ontvangen op het sportcomplex aan de Korte Kerkweg te Rouveen.

Middels de plaatsing van deze borden is de tweede ring op het sportcomplex aan de “Stadsweg”-zijde volledig gevuld en zal er onderzoek plaatsvinden waar de volgende uitbreiding van nieuwe borden moet komen. Hierover zijn al een aantal ideeën die echter nog verder uitgewerkt moeten worden. Wel is het zo dat het complex er door al deze borden bijna uitziet als een stadion. Voor “3e klasser”-begrippen in ieder geval een uitstraling waar menig andere vereniging jaloers op mag en kan zijn. Uiteraard is de vereniging ook heel content met dit sponsoraantal.

De volgende borden werden deze zaterdagmorgen “onthuld”:

Transportbedrijf Buitenhuis
Transportbedrijf Buitenhuis is een eenmanszaak van Roel Buitenhuis, die gespecialiseerd in het transport van diverse recyclematerialen. Vele volle containers worden internationaal getransporteerd.  Roel rijdt ca. 125.000 km per jaar.  Tijdens de onthulling gaf Roel aan ook veel autobanden te vervoeren naar de diverse recycle-bedrijven in Europa.

Ook is hij toeleverancier geweest aan een recycle-bedrijf die de kunstgraskorrels geleverd heeft voor ons kunstgrasveld. Maar liefst 175.000 kg was hiervoor gereserveerd, waarvan er inmiddels 150.000 kg verspreid liggen op ons hoofdveld en het halve kunstgrasveld.

Bèta Consultancy
Bèta Consultancy is er voor organisaties die te maken hebben met multidisciplinaire projecten in de civiele techniek, met name in de watersector. De opdrachtgevers houden zich vaak bezig met drinkwater, afvalwater en waterveiligheid. Het bedrijf staat met haar jarenlange kennis en ervaring klaar voor bedrijven, maar ook voor overheden zoals de waterschappen en Rijkswaterstaat. Meer info over dit bedrijf is te vinden op hun website www.beta-consultancy.com

Bouwbedrijf A.Hokse
Bouwbedrijf Hokse is een bouwbedrijf waar goed opgeleide en door en door professionele vakmensen werken. Daarmee worden woningen en bedrijfspanden gerealiseerd in een brede regio rondom hun standplaats Meppel, waarbij de focus ligt op het gebied tussen Zwolle en Assen. Namens het bedrijf gaf Klaas Hokse aan dit met een 15-tal medewerkers te doen. Tijdens het bezoek aan de club werd een uitgebreider, nieuw contract ondertekend. Uitgebreide informatie is zichtbaar op de website van het bedrijf http://www.bouwbedrijfhokse.nl

Taxi “De Reest”
Namens Taxi “De Reest” was het Vincent Bisschop die op het portret werd gezet met zijn nieuwe sponsorbord.  Vanaf het terras van de vereniging is duidelijk het bedrijf zichtbaar, welke benaderd kan worden om vanaf de clublocatie naar huis te kunnen worden gebracht.

Bart van Dijk  Timmer en Onderhoud
Bart van Dijk is al enige jaren als zzp’er werkzaam in het “Timmer en Onderhoud”-gebeuren. Ook zijn tweelingbroer Harmen schijn op dit gebied operationeel te zijn en wellicht zal ook van deze zzp’er binnenkort een reclamebord op het complex te zien zijn. De actieve sponsorcommissie zal hem hierover zeker op korte termijn benaderen.

TPG Vriendengroep
De TPG-vriendengroep is een groep van 14 jongeren die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij de redactie is tot op dit moment niet bekend waar de afkorting TPG voor staat. Hier wordt door de groep wat “geheimzinnig” over gedaan, maar desondanks is de vereniging blij met dit bord. Wellicht zal de betekenis van “TPG” op een later moment nog een keer bekend gemaakt worden.