Op onze woongroepen Polle/Pauwe hebben wij ruimte voor een eerstverantwoordelijke begeleider! Er wonen hier 9 bewoners met een lichamelijke én verstandelijke beperking. Zij zijn (volledig) afhankelijk tijdens de ADL, daarvoor komt verpleegkundige kennis of affiniteit hiermee goed van pas. Tegelijkertijd hebben zij begeleiding nodig bij de indeling van hun dag, hier kun jij van betekenis zijn als begeleider.

Naast de dagelijkse begeleiding ben je ook eerstverantwoordelijk begeleider, wat onder andere inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor het ondersteuningsplan van jouw bewoners, contacten onderhoudt met hun ouders of vertegenwoordigers en een belangrijke spilfunctie hebt in hun behandeling en begeleiding.

Krijg je al zin in deze uitdaging? Of wil je meer weten over deze mooie functie?

Neem contact op met Roelien, teamleider, via 06 37 18 38 25, zij kan je er nog veel meer over vertellen!

Of bel met Guze, adviseur HR, via 06 16 08 05 79, zij staat je ook graag te woord!