Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmiddag uit tegen het 1e team van Kampenion uit Kampen. In deze laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie 2022 kwam het er allemaal niet meer van op aan, want Staphorst 1 was toch al kampioen.

Maar Jennieke Krale, Jonathan Drost en Abel Bijker deden wat van hen verwacht werd. Jennieke won alle drie enkelpartijen, Jonathan wist er twee in winst om te zetten en Abel scoorde één winstpunt. Het eerste dubbel werd door Jonathan en Abel gewonnen. Ook het tweede en tevens laatste dubbelpartij van de wedstrijd, die Jennieke en Abel speelden werd in winst omgezet. Uitslag, een 2-8 winst voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen ging vrijdagavond in Ens de wedstrijd aan tegen het 3e team van Smash-In. Nico Drost, Harry Pathuis en Simone van den Berg zagen hun inspanningen niet volledig beloond. Nico wist met zijn eerste optreden een 0-1 voorsprong te realiseren. Ook zijn tweede partij werd moeizaam in winst omgezet nadat Harry en Simone hun eerste enkelpartij helaas verloren. Met een tussenstand van 2-2 kwam het Staphorster team aan de twee maximaal haalbare punten. Nico maakte het de sterkste speler van Smash In 3 nog wel moeilijk, maar helaas zat er hier geen winstpunt meer in. Uitslag, een 7-2 winst voor Smash-In 3.