Het voorjaar is losgebarsten! Om dat te vieren biedt RRReis tot en met 29 mei gratis meereistickets aan. Zo kunnen inwoners van Midden-Overijssel en de Veluwe er samen extra voordelig op uit met de bus.
Nederland is na twee jaar pandemie weer helemaal open: je kunt er weer op uit. Met de mensen die je graag om je heen hebt. Dat moet gevierd worden, vindt RRReis. En omdat een feestje in je eentje niet echt een feestje is, mag elke reiziger tot en met 29 mei gratis iemand meenemen. Om het frisse voorjaarsgevoel te versterken delen promotieteams bovendien op verschillende locaties pepermuntjes uit.
Vier het voorjaar: pak samen de bus!
April en mei zijn maanden waarin veel te doen is. Met de meivakantie in aantocht, het festivalseizoen dat losbarst en feestdagen als Koningsdag en Hemelvaart, is dit hét moment om erop uit te trekken.
Naomi Elshof (marketeer bij Keolis Nederland, het bedrijf achter RRReis): “De behoefte om naar buiten te gaan is groot. We hebben natuurlijk heel lang thuis moeten zitten, maar eindelijk mogen we weer. Zeker als de zon schijnt, trekken we er massaal op uit met z’n allen. Wij willen stimuleren om dat met de bus te doen. En om dat samen te doen.”
Met de voorjaarscampagne ‘Vier het voorjaar’ wil RRReis reizigers inspireren er samen op uit te trekken en de bus te pakken voor een dagje shoppen in de stad, een museumbezoek of terrasjes hoppen. Het gratis meereisticket, geeft het extra zetje.
Gratis meereisticket
Het gratis meereisticket is t/m 29 mei te downloaden op de website van de vervoerder. Dit ticket is op werkdagen te gebruiken na 9:00 uur en in het weekend de hele dag. Ga voor alle voorwaarden en het gratis meereisticket naar rrreis.nl/voorjaar.