STAPHORST – Wie deze week een fris nieuw kapsel wil kan dus terecht op een bekende plek. Maar ik wil heel duidelijk maken dat we een volledig nieuwe kapsalon zijn, met een andere eigenaar en volledig nieuw personeel.”

Maar wel op een plek waar wat verwarring over kan ontstaan. Kapsalon Staphorst opent deze woensdag namelijk de deuren aan de Ebbinge Wubbenlaan 9b, de plek waar voorheen Haarstudio K-99 gevestigd zat.

Kapsalon Staphorst wordt de vierde kapperszaak van de eigenaar, die een zaak heeft in Havelte, Zuidwolde en Hollandscheveld. Overal staat een andere bedrijfsleider in de winkel. In Staphorst wordt dat dus Lienden, die zelf al 14 jaar werkzaam is als kapster.

„Mijn werkgever hoorde dat K99 ermee ging stoppen. En dus leek het hem wel een mooie uitbreiding op de overige kapsalons die we al hebben”, vertelt Lienden. „Hij zag het als een mooie kans. Ook omdat de Staphorsters hem aanspreken. Mensen die denken: ‘doe maar normaal dan doen we al gek genoeg’. Daar voelen wij ons bij thuis.”

Barbier

De kapperszaak krijgt een barbier voor het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Dus de mannen kunnen ook prima terecht bij de nieuwe kapperszaak. „Verder bieden we ook het epileren met touw aan”, vertelt Lienden. Ze vervolgt met het nieuws dat er in de maand april allerlei leuke acties zijn bij de nieuwe kapsalon en dat de inwoners van Staphorst een punctuele kapperszaak kunnen verwachten. „We hebben de klantvriendelijkheid en prijs-kwaliteit verhouding en de punctualiteit voorop staan, daar willen we ons op gaan richten.” 

Ebbinge Wubbenlaan 9b, 7951 AA Staphorst

Telefoon: 0522 461 664

Foto: Maria Lienden (l) en werkneemster Debbie openen deze woensdag de deuren van Kapsalon Staphorst. Foto door: Frens Jansen